Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faberlic termékcsaládok képes leírás - Faberlic.tlap.hu
részletek »

Faberlic termékcsaládok - Faberlic.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faberlic.tlap.hu » Faberlic termékcsaládok
Keresés
Találatok száma - 6 db
HM - gyerekeknek

HM - gyerekeknek

A babák és kisgyerek bőrének helyes ápolása nagyon fontos, mivel a gyerekek bőréről hiányzik felnőtt bőrre jellemző viszonylag vastagabb elszarusodott sejtréteg, és nem találhatók benne faggyúmirigyek sem. A bőr pigmentációja ugyancsak eltér a felnőtt bőrétől, ezért összességében nagyobb védelmet igényel. Érzékenyebb a kiszáradásra, a felázásra, a hidegre és hőre, ill. minden külső hatásra egyaránt.

Kislorod

Kislorod

Az AQUA KISLOROD termékcsalád folyamatos használatával a száraz bőr úgy néz ki, mint egy tengerparti nyaralás után - friss és hidratált. A Novaftem-O2 oxigén komplex növeli az oxigén és a tápanyag tartalmat a bőrben. Aktiválja a helyi mikrocirkulációt, serkenti a bőr megújulását, és aktívan részt vesz a kollagén szintézisben.

KRASA hajfesték

KRASA hajfesték

A természetes alapú, kókusz-és pálmaolajt tartalmazó kondicionáló krémhajfesték képes arra, hogy festés közben hidratálja a hajat. Színpigmenteket tartalmaz melyek a hajnak ragyogást adnak festés után.

Leto termékcsalád

Leto termékcsalád

A nyár kellékei, a nap káros hatásai ellen. A termékek UV szűrőt tartalmaznak, semlegesítik a napsugárzás káros hatásait. Az Antioxidáns komplex regenerálja a bőrsejteket napozás után, véd a fényöregedés ellen.

Narancsbőr ellen

Narancsbőr ellen

Az intenzív narancsbőr elleni kúrát 2-3 alkalommal egy héten, komplexen kell végrehajtani testgyakorlatokkal és ésszerű táplálkozással egybekötve. A maximális hatás elérése céljából 12-14 intenzív kezelést kell végezni, majd pedig rátérni a szintfenntartó kúrára, ami heti1-2 alkalom.

Neoskin termékcsalád

Neoskin termékcsalád

A Neoskin termékcsalád ; különleges program a bőr aktív megújítására. A bőrápolás területén végzett élenjáró fejlesztések és technológiák lehetővé teszik, a konkrét problémák gyors megoldását, plasztikai sebészet és szépségszalon kezelések nélkül. A készítmények összetevőit és az otthoni felhasználás módszertanát bőrgyógyászok és kozmetológusok dolgozták ki a plasztikai sebészet és az esztétikai medicina módszerei alapján.

Tuti menü