Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faberlic Facebook közösségek képes leírás - Faberlic.tlap.hu
részletek »

Faberlic Facebook közösségek - Faberlic.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faberlic.tlap.hu » Faberlic Facebook közösségek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Andrea facebook oldala

Andrea facebook oldala

A Faberlic a parfümök és kozmetikumok fejlesztésében együttműködik a világhírű illattervezövel, Pierre Bourdonnal, aki a Christian Dior Davidoff nevű parfümjeinek megalkotója; kozmetikumok terén Chiara Fantiggal - a Nina Ricci művészeti igazgatójával. Az alapanyag-ellátóink nemzetköziek (Franciaországból, Olaszországból, Egyesült Királyságból, Németországból, stb.), összesen 21 ország több mint 150 beszállítójával állunk kapcsolatban.

Anikó Facebook oldala

Anikó Facebook oldala

Bajerle Anikó Facebook oldala. Anikó az, akinek most, a Faberlic cég Magyarországra visszajövetelénél nagyon sokat köszönhetünk, többek között a magyar nyelvű Faberlic katalógusok összeállításában veszi ki tevékenyen a munka oroszlánrészét.

Faberlic oldalak - Facebook

Faberlic oldalak - Facebook

Erre a linkre kattintva a Facebook összesített oldalára jutsz, ahol a Faberliccel kapcsolatos összes információ megjelenik, amit valamelyik Facebook oldal létrehozója, vagy annak valamelyik követője feltöltött, megosztott. (Mind a magyar, mind az idegen nyelvű oldalak megjelennek.)

Saci a Facebookon

Saci a Facebookon

Ha Sacival és barátaival szeretnél megismerkedni. A Facebook egy közösségi oldal, mely összeköt barátaiddal és azokkal, akikkel együtt dolgozol, tanulsz vagy egyszerűen körülötted élnek. Ha még nincs Facebook accountod, regisztrálj. Ingyenes.

Tuti menü