Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A Faberlic cég képes leírás - Faberlic.tlap.hu
részletek »

A Faberlic cég - Faberlic.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faberlic.tlap.hu » A Faberlic cég
Keresés
Találatok száma - 4 db
Cégtörténet

Cégtörténet

1997-ben alapitották a Faberlic céget. 1998-ban az Aquaftem perfluorocarbon emulzió-egy egyedülálló bőrbeható oxigénhordozó-szabadalmi jogának megszerzése. 2002-ben szerződéses gyártás indult Franciaországban az európai piacok ellátására, továbbá reprezentatív iroda nyílt Lengyelországban. 2003-ban bejegyezték a Faberlic Franciaországot.

Cégtörténet

Cégtörténet

A Faberlic szó eredete: szóösszetétel a latin faber (mester), és a szláv lik (arcfestés) szavakból. A Faberlic nemzetközi vállalat, 13 éve foglalkozik bőr- és hajápoló kozmetikumok, dekorkozmetikumok, és illatszerek gyártásával. Jelenleg 18 országban van jelen a termékeivel. Több, mint 700 ezer ember dolgozik a cégnek Európában, illetve Ázsiában.

Faberlic az IWIW-en

Faberlic az IWIW-en

Aradványi Orsolya vagyok a Faberlic Hungary Hálózati Igazgatója. Minden kedves érdeklődőt várok az egész országból, aki szeretne csatlakozni a Faberlic Tanácsadói csapatáh? - Már 35 fős klub az iWiW-en, csatlakozz te is! Munkatársaimat, csapattagjaimat a sikeres forgalmazásban vagy csapatépítésben folyamatosan segítem.

Faberlic Webiroda

Faberlic Webiroda

A Faberlic partneroldala. Itt belépve tudsz rendelni, a hozzád regisztrálni akarókat regisztrálni, a csapatod létszámát ellenőrizni. Elképzelhető, hogy a partner1 aldomain jön be, de semmi gond nincs vele. Beírod az ID-det (törzsvásárlói számod) és a jelszavad. (Mindkettőt SMS-ben kellett megkapnod.)

Tuti menü