Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A csapatépítésről képes leírás - Faberlic.tlap.hu
részletek »

A csapatépítésről - Faberlic.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faberlic.tlap.hu » A csapatépítésről
Keresés
Találatok száma - 11 db
Direkt Marketing Szövetség

Direkt Marketing Szövetség

A honlapon megtalálod a direkt marketingre vonatkozó jogszabályokat, a DM levelezés alapszabályait, DM szótárat (angol-magyar szakkifejezések jegyzéke). A DM Piaci Hírekben olyan információkról olvashatsz, mint: A termékajánlók szerepe Twitter: reklámok a hírfolyamban Mobilmarketing: drámai növekedések A jó kapcsolat megalapozása Reklámok az Interneten és még sok hasznos cikk...

Mi az MLM előnye?

Mi az MLM előnye?

Az MLM-ezők folyton igyekeznek abban versenyezni, hogy megelőzzék a versenytársaikat az MLM előnyeinek összegyűjtésében, és azokat - a tagtoborzó tevékenységük során - egy csoportban kínálják fel a reménybeli munkatársaiknak. Vannak akik a svéd asztal alapelv szerint (éveken keresztül én is ennek voltam a híve...) a mennyiségre helyezik a hangsúly, gondolván, hogy minél nagyobb választékot tárnak az érdeklődőjük elé, annál nagyobb az esélyük arra, hogy valamelyik majd megtetszik közülük az illetőnek...

MLM hálózatépítés

MLM hálózatépítés

Sok hasznos cikk a hálózatépítésről. Sok kérdésedre választ kaphatsz, mint pl: Hogyan tegyem sikeressé a csoportomat? Mitől lesz egy csoport igazán hatékony és eredményes? A telefonálástól való félelem leküzdése 2. Hogyan tudnál hatékonyan kommunikálni az emberekkel? Ugyanis a jó kommunikáció, az valójában irányítás. A társalgás irányítása. Az egymás helyetti ellenségeskedés helyett van egy sokkal erősebb, sokkal hatékonyabb konkurencia (sajnos itt nem nevezhetem meg őket), akiket célba kellene vennünk.

MLM honlapok hibái

MLM honlapok hibái

Mi a gond legtöbb MLM üzletben résztvevő személy honlapjával? Két nagyon gyakori hiba, amibe lépten-nyomon beleütközöm az MLM témájú honlapokkal kapcsolatban: - Egy ingyenes tárhelyen vannak fenn, ami tömve van az ingyenessége folytán Google AdSense és/vagy egyéb más banner hirdetésekkel. - Az adott cég honlapján van, ahol minden egyes tag ugyan azt a szöveges és képi tartalmat kapja, mint az összes többi, talán abban különböznek egymástól, hogy az adott személy neve rajta van, sokszor még az sincs.

MLM könyvek - Libri

MLM könyvek - Libri

Az oldalon a Libri könyvesbolt MLM címszóra adott találati listáját találod. Népszerű könyvek, változó kínálat. Az éppen nem kapható könyvet igényelheted. Az internetes ár 5%-kal kedvezőbb a bolti árnál. A raktáron lévő könyveket 1-3 napos határidővel szállítják.

Multi Level Marketing

Multi Level Marketing

Mi az MLM? Az MLM vagy Multi-Level Marketing, más néven network marketing, magyarul többszintü vagy hálózatos marketing, a fogyasztási cikkek vagy szolgáltatások közvetlen értékesitésének egyik módszere. A multi-level marketing szószerinti fordításban annyit jelent: többszintű értékesítés.

Nagy átverés

Nagy átverés

Mi az, hogy nagy átverés? Ez egy olyan dolog, amit még nagyon kis korunkban jól belénk neveltek... Hogyha majd iskolába jársz, és jó bizonyítványt szerzel magadnak... akkor egy nagyon jó állást fogsz kapni, és egy sikeres, jóhírű, nagy vállaltnál fogsz tudni majd dolgozni. A folytatást elolvashatod a linken.

Nem pilótajáték az MLM

Nem pilótajáték az MLM

Bár a Multi Level Marketing (MLM) az egyik leghatékonyabb értékesítési forma, számos cég munkálkodott akaratlanul a rendszer hírnevének nagymértékű csorbításán az elmúlt két évtizedben Magyarországon. Ennek hatására a pilótajátékkal is összefüggésbe hozták, pedig egy szabályosan épített rendszernek semmi köze sincs ahhoz.

Network Marketing

Network Marketing

Az MLM angol anyanyelvű művelői nincsenek kibékülve a szakmájuk elnevezésével. Az MLM betűszó ugyanis - szó szerinti fordításban (Több Szintű Marketing) - leginkább ennek a tevékenységnek a jövedelem elosztó sajátosságára utal (Szerintük pontosabb megfogalmazás lenne talán a Több Szintű Jutalékelosztó Rendszer) nem pedig az elvégzendő feladatra, vagyis a marketingre.

Hirdetés
Tonk Emil könyvek

Tonk Emil könyvek

Az oldalon olyan könyveket vásárolhatsz, amelyek megkönnyítik a hálózatépítést. Rövid lista, a teljesség igénye nélkül: - Sikerkulcsok - Hálózatépítő Mester - 10 Alapelv - Hogyan tehetsz szert tartós hálózati jövedelemre? - Áttörés! Miért virágzik ismét a Network Marketing? - Big Al mindent elmond a hálózatépítésről és a szponzorálásról És még sok hasznos könyv...

Ügyfélbarát MLM

Ügyfélbarát MLM

Mindazok, akiknek már sikerült elsajátítania ezt a korszerű módszert örömmel tapasztalják, hogy segítségével mennyire erős befolyást képesek azokra a személyekre gyakorolni, akikkel beszélgetnek, és akik valóban meg akarják őket hallgatni. Meg sem fordul a beszélgető partnereik fejében az, hogy visszautasítsák őket.

Tuti menü